Gjenbruk på hytta

Jeg har et ønske om at dinhyttekos.no skal være en kilde til inspirasjon, hytteglede og liten dæsj humor. Og jeg ønsker at nettbutikken skal ha produkter som gir det lille ekstra til hyttekosen. Men for å balansere vårt forbrukssamfunn har jeg også lyst til slå et slag for gjenbruk.

Både hyttene våre og smaken vår er forskjellig. Og noe du ikke lenger har lyst til å ha i din hytte kan gi stor glede og fortsatt levetid hos noen andre.

Og det er her dinhyttekos.no/gjenbruk kommer inn. Gjenbrukssiden her på dinhyttekos.no gir deg muligheten for å legge ut dine hytteting som du ikke lenger har bruk for, både som salgsanonse og ‘gis bort’ annonse. Dialogen går utelukkende mellom selger og kjøper, og det er helt gratis å legge ut gjenbruksannonser her.

Veldig mange av oss har mer enn vi har bruk for. Og innimellom kjøper vi ting rett og slett fordi vi har lyst og fordi vi kan. Jeg vil gi deg en liten utfordring:

For hver ny ting du kjøper inn til hytta, skal en ting ut fra hytta – og denne legger du ut til gjenbruk.

Da bidrar vi i felleskap til å glede andre, vi stimulerer til gjenbruk – og dermed sparer vi miljøet, og du blir mer bevisste i ditt handlemønster når du må spørre deg selv hva som nå skal ut for at denne nye tingen du ønsker deg skal inn.

Og på toppen av det hele slipper vi at hytta fylles opp med ting som faktisk ikke brukes!

Er du med?

Har du noe du ønsker å legge på denne siden? Send bilde, informasjon om produktet, pris og kontaktinformasjon til kine@dinhyttekos.no. Også legger vi det ut.

Hilsen Kine
Hytteentusiast og stolt innehaver av dinhyttekos.no

Har du innpill eller ønsker? Tas imot med glede på 91623873 eller kine@dinhyttekos.no

Legg igjen en kommentar