Korte fakta

Dette er spørsmål vi ofte får.

I nettbutikken kan du betale med Visa, Mastercard, Vipps og faktura. Velger du faktura er dette en ekstern tjeneste, og ev. dialog ang faktura gjøres direkte med Walley (www.walley.no). Skulle du ønske å betale på annen måte, vennligst kontakt oss på telefon 91623873 eller send en e-post til kundeservice@dinhyttekos.no.

dinhyttekos.no er et sideprosjekt, og jeg har dermed en annen jobb på dagtid. Det betyr at det ikke alltid er så lett å få tak i meg ved å ringe. Men legger du igjen en beskjed på svareren så ringer jeg deg opp utpå ettermiddagen 🙂 Aller enklest er det om du sender en mail på kine@dinhyttekos.no eller sender meg en SMS på 91623873, for disse henvendelsene kan jeg raskere få håndtert underveis. Hilsen Kine

Dersom du har benyttet faktura som betalingsmetode har du valgt en ekstern tjeneste fra Walley. Du må dermed kontakte dem for alt som har med denne betalingen å gjøre. På www.walley.no finner du både e-post, chat og telefonnummer til Walley. Du kan også logge deg inn på samme nettside (med samme e-postadresse du benytter hos oss), og du får da full oversikt over dine fakturaer og innbetalinger.

Vi er enklest å nå på mail (kundeservice@dinhyttekos.no) og SMS til 91623873. Legg gjerne beskjed om at jeg skal ringe deg opp om det ikke kan løses i tekstdialog. Jeg har annen jobb på dagtid, så jeg er ikke så lett å få tak i pr telefon gjennom dagen.

Hvor og hvordan varen leveres velger du ved bestilling. Fraktpris varierer med både størrelse, vekt og bosted, og fraktvalgene fremkommer i kassen. For kjøp inntil 10 kg vil du ha mulighet for å ikke overstige kr 139,- (Norgespakke), og for kjøp over 10 kg kr 239,- (Norgespakke). Vi bruker Bring og Posten til forsendelse.

Når du velger “pose på døren” bære du risikoen fra du har fått melding fra Bring om at varen er levert.

Varer kan avtales hentet på Kjøita 25, 3. etg i Kristiansand etter avtale.

I tillegg kjører vi stadig mellom Kristiansand og Fevik, og jevnlige turer til Vrådal. Disse valgene angis ved bestilling, og avtales i etterkant.

Fra du mottar bekreftelse på mail om at ordren er ferdigbahandlet til du mottar pakken varierer med både størrelse, vekt og bosted, og hvilket fraktvalg du velger ved bestilling.

Normalt vil det ta 2-4 dager, men merk at Posten kun har fordeling av post annenhver dag (3 dager ene uken, og 2 dager andre uke), noe som også vil påvirke når du faktisk får pakken i postkassen.

Vi bruker Bring og Posten til forsendelse.

Retur av varene (e) må gjøres innen 14 dager etter at du har mottatt varen(e).

Ønsker du å angre kjøpet ditt, så legg ved utfylt angrerettskjema (skjemaet fikk du på e-post da varen ble sendt til deg). Kjøper bekoster retur selv, med unntak av når det er noe galt med varen. Angrerettskjema/returskjema finner du også her: Returskjema dinhyttekos.no

VIKTIG INFORMASJON:
Ved retur kan ikke varene være brukt, og original emballasje og merkelapper kan ikke være fjernet fra produktet.

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i dinhyttekos.nos nettbutikk.

Du kan lese mer om dette under Salgs- og kjøpsbetingelser.

Kjøps- og salgsbetingelsene finner du her.

Vi har tidvis utfordringer med at den automatiske ordrebekreftelsen som skal sendes ut når ordre er lagt inn stopper opp. Er du usikker på om akkurat din ordre har kommet inn, send gjerne en mail til kine@dinhyttekos.no for en ekstra avsjekk.

Når du bestiller maler ifbm utleie får du link til dokumentene i kjøpsbekreftelsen. Det hender likevel at disse mailene henger seg opp, og ikke blir sendt ut automatisk. Gi da beskjed på kundeservice@dinhyttekos.no, så sender jeg deg på mail.

dinhyttekos.no er primært en nettbutikk, men vi har et lager i Grimstad (Moy Moner) hvor du kan avtale tid for å komme innom og se. Det kan da være lurt å kikket i nettbutikken først for hvilke varer du ønsker å se “live”, da de ikke står fremstilt i butikkvisning. Slik avtale om oppmøte kan lages både på dag, og kveldstid ved å maile kine@dinhyttekos.no. Du vil også kunne betale varene dine der.

Du kan hente din ordre i Grimstad (Moy Moner) etter avtale. Ta kontakt på kine@dinhyttekos.no før bestilling, da det ikke kan bestilles uten frakt i nettbutikken.

Vi har hytte i Vrådal, og varer kan bestilles i nettbutikken og hentes på hytta hos oss etter avtale. Legg dette inn som merknad i bestillingen.

Kontakt oss

Telefon 91 62 38 73

E-post: post@dinhyttekos.no

Postadresse:

Showroom (åpent e. avtale)
Moy Moner 95
4886 Grimstad

dinHyttekos
c/o dinHR AS
Skarpnesveien 152
6570 Smøla

Org. nr.: 916 54 9571

 

Kine Aasheim
Butikkinnehaver OG HYTTEENTUSIAST

ARILD JENSEN
mANNEN MED LAGEROVERSIKTEN

WILLIAM AASHEIM SELANDER
kUNDESERVICE

victoria aasheim selander
kundeservice ass.

espen jensen
kundeservice ass.