www.dinhyttekos.no

Sist oppdatert: 05.11.2022

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger dinHyttekos samler inn når du besøk på våre nettsider, og hvordan vi behandler disse. Ved å besøke vårt nettsted bekrefter du å ha lest, forstått, og samtykker til innholdet i denne erklæringen.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på:

  • telefon 916 23 873
  • e-post post@dinhyttekos.no,
  • eller sende brev til dinHR AS, Hamreheia 46A, 4631 Kristiansand

Juridisk enhet: dinHR AS, organisasjonsnummer 916549571.

Behandlingsansvarlig

dinHyttekos v/dinHR er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine. Du kan til enhver tid få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg eller gjøre bruk av retten du har til å sperre eller slette dataene.

Hvilke opplysninger behandles?
Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson. Ikke-personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

Servere
Sender du oss en e-post vil innholdet i denne bli lagret lokalt og på vår mailserver hos Domeneshop.

Bestiller du varer hos oss registreres navn, adresse, e-post og telefonnummer. Disse dataene registreres i vår nettbutikk som benytter WordPress WooCommerse som platform og regnskapssystemet Visma eAccounting. Nettsiden hostes hos CC BERLI Kommunikasjon/Cloadways.

Betaling
Kortopplysningene lagres hos Worldline (tidl. Bambora).

MailChimp
Vi benytter MailChimp i vår elektroniske kommunikasjon. Ulike steder på vårt nettsted er det mulig å melde seg på vårt nyhetsbrev. Denne informasjonen (e-post adresse) blir sendt til MailChimp og lagres i en distribusjonsliste.

Facebook
Vi benytter oss av Facebook Business Manager. Der lager vi også annonser mot våre målgrupper. Ved å ha en Facebook sporings pixel på vårt nettsted kan vi spore når en ønsket handling fra en Facebook annonse inntreffer på vårt nettsted. I tillegg kan vi annonsere mot de som besøker vårt nettsted (retargeting).

Google Analytics
Benyttes for å analysere data fra trafikken på nettstedet. Det lagres ingen persondata i systemet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som analyse og markedsføring. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser og markedsføring av websiden.
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil funksjoner på dinhyttekos.no kunne slutte å fungere.

Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger. Hvis dinHyttekos behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be dinHyttekos rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. For eksempel vil din e-post adresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet.

Samtykke, lovvalg og verneting

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen.

Endringer i erklæringen

dinHyttekos forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av dinHyttekos. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” øverst på denne siden.