Bålmat

Vi er veldig glad i å “båle”. Og det er utrolig mye godt som kan tilberedes på bålet – både med og uten “hjelpemidler”. Frem fra glemselen kom minnene om ostesmørbrødene jeg fikk som barn, og ved bruk av Espegards toastjern fikk vi rett og slett kjempegode toastblingser.

 

Oppskrift på én toast:

  • 2 skiver etter eget ønske
  • Sennep smurt utover ene skiven
  • 2 skiver salami legge oppå sennepsskiven
  • Epler i litt tynne båter legges så oppå
  • Toppes med ost og så legges den andre skiva oppå

 

 

Her er vårt resultat:

 

NB! Husk å snu toastjernet jevnlig. Vi fikk litt i overkant mye farge på ene siden…..

 

Og har du ikke toastjern kan du pakke “blingsene” inn i aluminiumsfolie og legge inntil glørne.

 

Velbekomme! Hilsen Kine

 

Glad i kaffe også? Her finner du oppskrift på god bålkaffe.

Her finner du alle våre produkter til bål og uteliv.

Legg igjen en kommentar