Å lage bålkaffe er skikkelig hyttekos for mange. Her er oppskrift på hvordan lage god bålkaffe:
HVORDAN LAGE BÅLKAFFE:
- Kok opp, og trekk kjelen vekk fra bålet
- Mål opp bålkaffe, rundt 60 g kaffe per liter vann gir en god og fyldig kaffe (eller en god slump)
- Rør ut kaffen i det varme vannet, eller sving/”løft” kanna så kaffen får litt tyngdehjelp til å blande seg
- La den trekke i 6-8 minutter
- Server og nyt bålkosen 🙂
Vår Bålkaffe er fra Mukasa Kaffebrenneri – det er fordi den er FERSKBRENT, SPORBAR og RETTFERDIG. Mukasa kaffebrenneri har et uttalt miljøfokus og gir deler av sitt overskudd til sitt skoleprosjekt i Uganda. DET liker vi! 🤎
I vår nettbutikk får du også kaffekjelen fra Espegård, og ikke minst favorittkoppen.
Alle våre bålprodukter finner du her: https://www.dinhyttekos.no/product-category/utekos/bal-og-uteliv/
Alle våre kopper og krus finner du her: https://www.dinhyttekos.no/product-category/kjokkenkos/kopper-og-krus/