Hvordan lage bålkaffe

Å lage bålkaffe er skikkelig hyttekos for mange. Her er oppskrift på hvordan lage god bålkaffe:

 

HVORDAN LAGE BÅLKAFFE:

  1. Kok opp, og trekk kjelen vekk fra bålet
  2. Mål opp bålkaffe, rundt 60 g kaffe per liter vann gir en god og fyldig kaffe (eller en god slump)
  3. Rør ut kaffen i det varme vannet, eller sving/”løft” kanna så kaffen får litt tyngdehjelp til å blande seg
  4. La den trekke i 6-8 minutter
  5. Server og nyt bålkosen 🙂

 

Vår Bålkaffe er fra Mukasa Kaffebrenneri –  det er fordi den er FERSKBRENT, SPORBAR og RETTFERDIG. Mukasa kaffebrenneri har et uttalt miljøfokus og gir deler av sitt overskudd til sitt skoleprosjekt i Uganda. DET liker vi! 🤎

I vår nettbutikk får du også kaffekjelen fra Espegård, og ikke minst favorittkoppen.

 

Alle våre bålprodukter finner du her: https://www.dinhyttekos.no/product-category/utekos/bal-og-uteliv/

Alle våre kopper og krus finner du her: https://www.dinhyttekos.no/product-category/kjokkenkos/kopper-og-krus/

 

Legg igjen en kommentar