Hyttelivet på ‘Opptur’!

Verden fineste plass ligger i Vrådal. Vrådal ligger i Vest Telemark, og er en deilig liten plass på jord.

Hytta ‘Opptur’ – stedet for trivsel, glede og rekreasjon

I 2013 startet vårt hytteeventyr! Full av forventning overtok vi vår nye hytte i Vrådal august 2013, og forventningen ble møtt til gangs. Jeg har rett og slett elsket stedet fra første stund.

Så hvorfor Vrådal. Jeg bodde på den tiden i Arendal, og jeg hadde noen tanker om at jeg ikke ønsket lenger kjøretur enn 2 timer – sånn at det var enkelt å utsette det å “lande i sofaen” fredag ettermiddag uten at både jeg og ungene var sultne, sure og gretne.

Og sånn ble det. Vrådal er temmelig nøyaktig 2 timer fra Arendal. Hytta er plassert i hyttefelt, men uten at jeg føler trengsel fra andre hytter. Vi har gangavstand inn i slalombakken – noe som har vært gull både for store og små, og vi har turområde, fjell, lekeplass og badevann i umiddelbar nærhet. Vi er heldige!

Og når jeg ankommer hytta. Så kom denne hyttekosen snikende. Den deilige følelesen av at skuldre senker seg, pusten blir rolig og jeg blir plutselig enda mer oppmerksom på det rundt meg. Tempoet går ned, og fellesskapet får plass. Hyttekos for meg er både å være sammen og være alene. Alt til sin tid. Begge deler like verdifullt.

Hyttekos kan egentlig ikke beskrives – hyttekos må føles!

Nå er vi fem som fullbruker hytta i vintersesongen, og jeg som lengter tilbake i sommerhalvåret.

På denne siden vil jeg skrive om hyttelivet generelt, og mitt hytteliv spesielt, med mål om å glede og inspirer.

Hilsen Kine Aasheim – selverklært hyttentusiast

Fra nettbutikken

Legg igjen en kommentar